Personal training

image

Sporten

Waar begin je? Wat is je doel? Hoe bereik je deze? Waar vind je de motivatie, en vooral: het doorzettingsvermogen?

We leven in een wereld waar er enorm veel van je wordt gevraagd. Maar speelt sporten naast je huidige leven eigenlijk een belangrijke rol? En hoe kunnen we het beste uit onze fysieke kracht halen?

Het leven is een ontdekkingsreis. Daarom is het van belang dat je hier zo optimaal mogelijk van kunt genieten, hopelijk voor een hele lange tijd. Vaak kent men zijn eigen krachten niet. Een gebrek aan kennis, en een realistisch zelfbeeld zijn hier onder andere de oorzaak van. Ga daarom ook op ontdekkingsreis naar jezelf: wie ben ik? Wat kan ik? Ben ik fit genoeg? Eet ik gezond? Ben ik tevreden met mijn lichaam?

image

Work of art

Ons lichaam is een fascinerend ‘’work of art’’. We kunnen véél meer dan we denken. Alleen soms heb je extra hulp nodig. Extra begeleiding. Iemand die je fysiek, maar ook mentaal over de streep trekt. Een coach, een voorbeeldfiguur, of misschien zelfs een nieuwe investering in je leven. Op deze website leest u informatie over al deze mogelijkheden.

Personal Training door Davey Koch.
Hoe kun je Davey het beste omschrijven? Als een ontzettend gemotiveerde, ambitieuze jongeman van 21 jaar uit Huizen, met een enorme passie voor professional bodybuilding. Deze passie is in de loop van de jaren alleen maar gegroeid. Zo heeft hij in het verleden verschillende krachttrainingswedstrijden gedaan (en gewonnen) en bereidt hij zich nu wederom voor op een nieuw kampioenschap. Davey ademt bodybuilding en zijn leven is dan ook gebaseerd op deze aparte levensstijl. Hij werkt als personal coach, voedingsdeskundige, hij schrijft geregeld vakkundige trainingsschema’s uit en hij wordt gesponsord door tientallen bedrijven die gespecialiseerd zijn in onder andere sportkleding, voedingssupplementen, tassen en schoenen, oftewel: vrijwel álles wat bij een sportief leven bij komt kijken. Tevens is Davey model en werkt hij voor diverse bekende fotografen in Nederland.

image

Jouw pakket handmatig samengesteld?

Get your package now!